onsdag 17 oktober 2012

Babyhoroskop- Väduren och Tvillingarna.

Här kommer Agnes horoskop, ska bli spännande att se om det är nåt som stämmer!

Väduren
Bebisen född i vädurens tecken har en plan från allra första dagen, och han kommer inte att avvika från den! Okej kanske inte riktigt, men det här är en bebis som är diciplinerad, metodisk och välorganiserad. Är det verkligen en bebis?
Han är inte särskilt äventyrlig av sig, utan kan till och med verka lite trist. Men det är bara så att de tar god tid på sig att göra saker, för att lära sig lungt och metodiskt, och de lär sig ordentligt.
Han gillar att känna sig viktig redan tidigt, så att ge honom ansvar är be god ide.
Han har också en bättre förståelse för hur ett system med morötter och belöningar fungerar, så när han har varit duktigt, se till att ge honom en belöning, det kommer att för alltid etsa in sig i hans minne hur gott uppförande belönas.
Vad det gäller att lära sig nya saker så bör man inte skynda på väduren – låt honom upptäcka världen i sin egen takt.
Han kommer redan tidigt att lära sig hur man organiserar saker och ting, vilket är talande för för han karaktär.
Att organisera gänget med kompisar är sätt för honom att leka och att träna sina färdigheter. I det, liksom som i allt annat så är väduren superfokuserad och beslutsam.
Även när han pratar så sker det med viss gåpåighet, och han kan gärna skippa kallpratet för att gå rätt på snacket!
Sammanfattningsvis så tar väduren helst den säkra men kanska lite svårare vägen genom livet, och han njuter stort av känslan av att ha gjort ett bra arbete.

Här kommer även en kopia av Selmas...det är MKT som stämmer in på henne!!!

Tvillingarna
Ständigt på språng (den här krabaten var säkert livlig redan i magen) kommer tvillingbabyn med säkerhet att börja prata tidigt, och hon kommer att märkas redan från första dagen.
Nyfiken och lite av en upptäckare kommer den här tultan att behöva massor av stimulering för att trivas då hon lätt blir uttråkad.
Eftersom att hon är kommunikativ så är det inte en dum ide att låta henne träffa andra bebisar så snart som möjligt. Hemma så kan syskonen fylla behovet av kommunikation, något som tvillingbebisen behöver.
Det är alldrig för tidigt för henne att interagera med andra människor och hon kommer snabbt att lära sig livets läxor.
Tvillingbebisen är definitivt inte klängig. Tvärtom så vill hon gärna sätta av på egen hand och spatsera omkring för att roa sig.
Förvånande nog så kan det bli lite svårt med humöret när hon inte är upptagen med att leka eller kommunicera med andra, så gör hennes liv okomplicerat och lätt för henne att förstå för att bevara hennes harmoni.
Slutsatsen är att tvillingbebisen är den stora underhållaren i lekgruppen, har svårt att behålla uppmärksamheten någon längre tid (så håll henne sysselsatt) och är en riktigt finurlig och kreativ liten krabat.

Inga kommentarer: