fredag 16 oktober 2009

Hårfärgning

Har i dagarna tagit tag i den grådassiga kalufsen (det lilla som återstår efter megahåravfall alltså). Använde den här snabbverkande färgningen med hopp om blont skimrande hårsvall.

Här är resultatet : Jag tycker nog att det blev lite finare faktiskt. Bilderna kanske ljuger lite eftersom de är tagna i helt olika ljus men ändå. Lite skimmer kan jag nog urskilja och den värsta dassigheten ser ut att vara historia!






1 kommentar:

Anna sa...

Vad bra att jag inte är ensam om att känna mig smått orättvist behandlad under byggprocessen. Skickade dock ett mail till vår säljare idag om att jag skulle uppskatta att breven skickades i bådas namn.

Vad som händer på byggsamrådet vet jag inte men vi ska dit på måndag :o) Man behövde inte ens närvara om man inte ville så vi kommer dit helt oförberedda. Jag hoppas att kommunen tycker att vårt bygge uppfyller alla krav.

Annars väntar vi på kontraktet från byggaren så vi har koll på deadlines för kakel, tapeter etc och framförallt så vi får ett inflyttningsdatum. Åker snart till USA så det hade känts skönt att få veta innan dess.