söndag 24 november 2013

Hemlig lördag

Igår firade vi mamsen. Hon fyller 30 x 2 på tisdag så nu slog vi på stort. Sedan augusti har Skogsro Spa varit bokat för en härlig förmiddag med bad i bubbelpool, bastu, fruktfat, varsin 15-minutersbehandling, fotbad med underbart scrub och som avslutning lite salladslunch och kaffe. Helt underbart skönt. När vi åkte hem sa vi hej då till mamma och låtsades att det var allt för idag och hon var väl nöjd (typ). Fast hon misstänkte allt att det var nåt mer på gång.

Sen åkte vi hem till oss där pappa och Stefan städat och dukat för fest. Maten kom färdig i värmeskåp och var gaaaalet god. När folket började komma bjöd vi på snittar och bubbel och överraskningarna fortsatte och några tårar blev det också. Så KUL att få överraska och skämma bort huvudpersonen!

Sedan käkade vi, det var paketöppning och dessert. Jag gjorde en pannacotta med smulad kladdkaka i botten och det blev precis så gott som det låter...

Allteftersom droppade gästerna av, en del hade långt att köra, och vi satt kvar och sippade vin och pratade. Supertrevligt. Mamma var helnöjd och då blev ju vi andra det med såklart. Idag blir det lugna puckar... Typ.
































2 kommentarer:

Mormor sa...

Vilken härlig familj jag har.

Anna sa...

Härlig mamma VI har. Kram