söndag 23 februari 2014

Minst 2 dagar i 1

Idag har känts som två dagar. Inte på ett tråkigt, neverendingstorysätt. Utan på ett härligt, givande, roligt sätt. Dagen började med typ sovmorgon till 7.00. Sen lite frulle, dusch och mys med Agnes som var på ett strålande morgonhumör. Kl 8 isch så åkte jag mot Värnamo för några timmars helgjobb. Och det där helgjobbet alltså... Det har tagit lång tid att få alla bitarna på plats och det är inte alla scenarier vi har koll på men det känns SÅ bra. Stämningen är lugn och både patienter och personal är glada att vi är där. Tror det finns många vinster med att vi finns där några timmar på helgen, inte bara vad gäller våra resultat i något kvalitetsregister utan verklig, konkret nytta för våra patienter. Men för tusan... Nu kom jobb-Anna in i bilden, snacka om fel jag på fel plats. Eller hur Marie?

Nåväl, efter jobb till 14 bar det av hemåt och mer mys och bus med kidsen. De var trötta som tusan och jag trodde Selma skulle bli sjuk, men än har hon ingen feber...

Efter att barnen somnat körde jag ett mördarpass. Apjobbigt. Nu:sova och ladda för en ny dag och ny vecka med nya härliga möjligheter!








Inga kommentarer: