tisdag 27 juli 2010

Lovely day!

Vi har haft en underbar dag på Borås djurpark, barnen var på strålande humör (och sov snällt när vi lunchade), vädret var helt perfekt och vistelsen kunde avslutas med lite plask för kidsen. Dagen inleddes med sedvanliga pussar och kramar.

Selma var verkligen i himmelriket när hon fick titta på alla nya och konstiga djur. Den här minen var vanligt förekommande!


Det bästa på dagen var ju dock det lilla zooet där barnen fick gå omkring och klappa djuren. Selma var orädd som vanligt och klappade o pussade en minigris, tills dess att den började röra sig och göra ljud, då blev den plötsligt lite farlig.


Givetvis hann vi med att mumsa i oss en glass (eller två för vissa...). Och det var verkligen nödvändigt att få kyla ner sig lite för solen stekte ganska bra.

När alla djuren var färdigtittade på tog flickorna varandra i hand och begav sig till poolen där de plaskade en liten stund.

Nu är vi hemma och i vår enfald trodde vi att Lillan skulle somna tidigt, uppfylld av alla dagens upplevelser. Men tji fick vi, hon är fortfarande vaken och klockan är snart 21...



2 kommentarer:

Kattis sa...

Status här: 21.45 och Ellens föräldrar verkar tröttare än henne. Således fortfarande vaken....

Farfar sa...

Modigt Selma, att pussa grisen!