lördag 2 september 2017

En vecka i värmen

Nu är vi hemma efter en härlig vecka i Torrevieja tillsammans med Fia och Kian. Vi hyrde ett hus, en bil och hade sen en härlig semester. Vi flög med Norwegian vilket funkade kanon, när vi väl fick koll på självincheckning och annat tekniskt. Flyget gick kanon och barnen skötte sig bra. Det är ju dock en hel del väntan i alla olika moment som kan vara påfrestande. Väl framme i Spanien var det HETT. Selma sa efteråt att hon trodde att det var nån som satt på en varm fläkt och det var ungefär så det kändes när vi klev av planet. Bilfärden till lägenheten gick bra och väl inkvarterade i gick vi och badade. Det var ingen högsäsong direkt så poolen hade vi nästan för oss själva. Skönt så barnen kunde härja fritt, och det gjorde de verkligen. 

Sen följde mer bad i poolen i några dagar och sen lite regn som innebar att vi shoppade lite istället. När solen återvände upptäckte vi en fantastisk strand som hette Cabo Roig och var SÅ vacker. Där spenderade vi de två sista dagarna och lyckades bränna till oss litegrann... barnen badade i havet i säkert 5 timmar/dag och njöt först av lugnt vatten och sen av vågor. Så himla kul. 

Hemfärden började redan 3.30 på natten och funkade kanon med undantag av lite åksjuka och trötta/hungriga barn (och vuxen...). Väl på planet somnade Agnes innan start och vaknade strax innan landning. Ett riktigt flygproffs är hon! 

Förutom chill och värme har den här semestern inneburit mycket kvalitetstid med familjen och Agnes har lärt sig spela UNO. Älska semester! 

Frukost med chokladerna...Självklart jagades söta små ödlorPappamys


Cabo RoigProffsflygarn

Inga kommentarer: